GOSPODARSKA SEKCIJA

Gospodarska sekcija je osnovana 2016. godine zbog povećane potrebe organiziranog djelovanja oko objekata koje naše Društvo sustavno održava. Nakon dugogodišenjeg vođenja Markacističke sekcije Marko Veljača preuzeo je zadatak voditelja Gospodarske sekcije. (kontakt: 0917946578)

Radne akcije 13. i 14. travnja

Ovaj vikend PD Paklenica organizira dvije radne akcije.

Na planinarski dom Paklenica nose se grede za dotrajalo stubište, stolove i most. Grede se nose u subotu u jutro, a oni koji dolaze kasnije ili u nedjelju mogu svoj dio materijala pronaći na početku serpentina u kanjonu. Za detalje akcije se javite Marku Veljači na mob. 091 794 6578. 

Na Vlaškom gradu se nastavljaju radovi na završetku skloništa. Svi koji žele pomoći neka se jave Domagoju DIkliću na mob. 099 2131222. Provedite vikend u prirodi, dobro se zabavite. Izdvojite jedan dan i svojim radom pomozite da nam boravak u planini svima bude ugodniji i ljepši.

Radovi na Stapu

Prošli vikend naši vrijedni školarci donijeli su materijal za popravak poda na planinarsko sklonište na Stapu. U toku tjedna naš član Damir Martinovski popravio je pod skloništa i vanjska ložišta. Zahvaljujemo se školarcima i Damiru na uloženom trudu, a sve posjetitelje još jednom pozivamo da u skloništu ne ostavljaju smeće i hranu i da se drže osnova planinarske etike.

Akcija Vlaški 10/2017

Ekipa iz Markacističke i Gospodarske sekcije opet je bila vrijedna. Odradili su još jedan dio pripremnih radova za gradnju skloništa Vlaški grad:

Akcija na Rudinama

Sredinom proteklog mjeseca započeta je akcija na Rudinama. To je neslužbeno sklonište kojeg su izgradili i održavaju članovi našeg Društva i već više od desetljeća služi planinarima na tom dijelu Velebita.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr