SEKCIJA SPORTSKOG PENJANJA

Sportsko penjačka sekcija Planinarskog Društva Paklenica udruga je penjača grada Zadra, osnovana 2000. godine. Cilj sekcije je upoznavanje mlađeg naraštaja sa sve popularnijim sportom koji se, unatoč uobičajenom mišljenju, ne temelji samo na riziku i opasnosti već je zapravo riječ o slobodi i dostizanju vlastitih granica. Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti sportskim penjanjem da nam se pridruže u Sportskom Centru Višnjik ili nas kontaktiraju na brojeve mobitela: Jelena Mijić, pročelnica sekcije: 098/945-2694, Ante Jerolimov, trener: 098/177-8947, Hrvoje Grancarić, dežurstva: 095/923-3511 ili na e-mail:                                            sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com                                                                  

Punta Bajlo Deep Water Solo Speed 2022.

 

Sekcija sportskog penjanja PD Paklenica i sportsko penjački klub Paklenica donose peto po redu Punta Bajlo Deep Water Solo Speed natjecanje!
Natjecanje će se održati u nedjelju 19. lipnja, prijave se otvaraju u 14 h dok će samo penjanje početi od 15 h. Kotizacija za natjecatelje je 20 kn.

Penjat će se legendarna traverza u dužini od otprilike 50 m težine do maksimalnih 6a. Penjat će se u muškoj, ženskoj i dječjoj kategoriji. Uz to će se ove godine prvi puta formirati zaseban poredak za domaće (Zadrane) i goste, zbog prednosti poznavanja terena i mogućnosti vježbanja na istome.

Nakon natjecanja slijedi tradicionalni zabavni program uz neizostavne punjene paprike, naravno i vegetarijanski meni, pjesma, ples i sve što dolazi uz to.

Naravno, publika je dobro došla neovisno u koju kategoriju spadali.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr