SEKCIJA SPORTSKOG PENJANJA

Sportsko penjačka sekcija Planinarskog Društva Paklenica udruga je penjača grada Zadra, osnovana 2000. godine. Cilj sekcije je upoznavanje mlađeg naraštaja sa sve popularnijim sportom koji se, unatoč uobičajenom mišljenju, ne temelji samo na riziku i opasnosti već je zapravo riječ o slobodi i dostizanju vlastitih granica. Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti sportskim penjanjem da nam se pridruže u Sportskom Centru Višnjik ili nas kontaktiraju na brojeve mobitela: Jelena Mijić, pročelnica sekcije: 098/945-2694, Ante Jerolimov, trener: 098/177-8947, Hrvoje Grancarić, dežurstva: 095/923-3511 ili na e-mail:                                            sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com                                                                  

Sekcija sportskog penjanja PD Paklenica i SPK Paklenica na Zadar Outdoor Festivalu

 

Ovu nedjelju, 26.09.2021 na penjalištu "Željina Litica" podno Sv. Mihovila na otoku Ugljanu, Sekcija sportskog penjanja PD Paklenica i SPK Paklenica u okviru Zadar Outdoor Festivala pozivaju Vas na sljedeći program:

10:00 – 14:00 RADIONICA SPORTSKOG PENJANJA

Kroz jednodnevnu radionicu ćemo Vas upoznati s: definicijom sportskog penjanja; opremi i njenom pravilnom korištenju; tehnikama penjanja, a u drugom dijelu radionice svaki polaznik će u potpuno sigurnim i kontroliranim uvjetima (tzv. „top rope“ penjanje) napraviti i prve penjačke korake.

Prijave za radionicu na: https://zadaroutdoor.com/hr/aktivnosti

14:00 – 17:00 NATJECANJE U BRZINSKOM PENJANJU

Radi se o natjecanju u kojem natjecatelji penju osiguravani "top rope" i kod kojeg kriterij za određivanje pozicije natjecatelja u ukupnom poretku predstavlja vrijeme potrebno za uspješno savladavanje smjera.

Prijave za natjecanje: https://zadaroutdoor.com/hr/apply

Event je zamišljen kako za totalne početnike koji žele ostvariti svoja prva penjačka iskustva tako i za iskusnije penjače. Više informacija o svemu dolje i na web stranicama ZOF-a.

Vidimo se!

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr