SEKCIJA SPORTSKOG PENJANJA

Sportsko penjačka sekcija Planinarskog Društva Paklenica udruga je penjača grada Zadra, osnovana 2000. godine. Cilj sekcije je upoznavanje mlađeg naraštaja sa sve popularnijim sportom koji se, unatoč uobičajenom mišljenju, ne temelji samo na riziku i opasnosti već je zapravo riječ o slobodi i dostizanju vlastitih granica. Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti sportskim penjanjem da nam se pridruže u Sportskom Centru Višnjik ili nas kontaktiraju na brojeve mobitela: Jelena Mijić, pročelnica sekcije: 098/945-2694, Ante Jerolimov, trener: 098/177-8947, Hrvoje Grancarić, dežurstva: 095/923-3511 ili na e-mail:                                            sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com                                                                  

Pustolovna utrka na otoku Ugljanu

U subotu 01.svibnja. održala se Škarpina - pustolovna utrka na otoku Ugljanu čiji su izazov, penjanje, osiguravali članovi naše penjačke sekcije.

Od nekoliko ponuđenih izazova najveći je predstavljalo penjanje na liticu južne strane Sv. Mihovila na kojoj je bilo postavljeno dva smjera i vrlo "zračna" priječnica koju su morali savladati natjecatelji koji su izabrali teži smjer. Spomenimo još da je kolega iz penjačke sekcije Robert Kozulić, kojem ovom prilikom čestitamo, iskoristio prednost "domaćeg" terena (penjanja) i osvojio prvo mjesto!

 

Galerija fotografija 

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr