SEKCIJA SPORTSKOG PENJANJA

Sportsko penjačka sekcija Planinarskog Društva Paklenica udruga je penjača grada Zadra, osnovana 2000. godine. Cilj sekcije je upoznavanje mlađeg naraštaja sa sve popularnijim sportom koji se, unatoč uobičajenom mišljenju, ne temelji samo na riziku i opasnosti već je zapravo riječ o slobodi i dostizanju vlastitih granica. Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti sportskim penjanjem da nam se pridruže u Sportskom Centru Višnjik ili nas kontaktiraju na brojeve mobitela: Jelena Mijić, pročelnica sekcije: 098/945-2694, Ante Jerolimov, trener: 098/177-8947, Hrvoje Grancarić, dežurstva: 095/923-3511 ili na e-mail:                                            sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com                                                                  

Sve je spremno za Sv. Krševan Boulder Open 2016.

Sva hvatišta i nožišta su izribana, stijene su izglancane. Boulder dvorana na Baninama spremna je za još jedno izdanje natjecanja „Sv. Krševan   Boulder Open 2016.“. U opsežnim pripremama od početka ovog tjedna sudjelovalo je dvadesetak članova (i simpatizera) Sekcije sportskog penjanja PD Paklenica koji su se dali u prave radne akcije. Ove godine, uz već uobičajeno čišćenje grifova, vrijedne ruke uglancale su sve što se dalo, od penjačkih stijena pa do samih zidova prostorije. Najmlađa sudionica imala je tako svega sedam godina, a najstariji okruglih pedesetak. Svi su, dakako aktivni penjači.

Podsjetimo, 7. natjecanje „Sv. Krševan   Boulder Open 2016.“ kreće u subotu u 10 sati ujutro. Prva kvalifikacijska grupa s natjecanjem započinje u 10.40 sati. Prolaziti će se 12 kvalifikacijskih smjerova. Finale s pet smjerova zakazano je za popodnevne sate, a početak se očekuje oko 14.30 sati. Dodjela priznanja održati će se u dvorani odmah po završetku natjecanja, a završno druženje, ono po čemu je Sv. Krševan Boulder Open i poznat, započeti će u 20 sati u caffeu Four roses.

Sekcija se i ove godine potrudila da poslije natjecanja nitko ne ostane gladan, pa nas tamo dočekuje pečeni odojak. Sve to biti će popraćeno uz mnoštvo dobre glazbe, zabave i druženja.

Sponzori „Sv. Krševan Boulder Open 2016.“ su: Decathlon, 057 radio, Santa voda, Fafarikula.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr