SEKCIJA SPORTSKOG PENJANJA

Sportsko penjačka sekcija Planinarskog Društva Paklenica udruga je penjača grada Zadra, osnovana 2000. godine. Cilj sekcije je upoznavanje mlađeg naraštaja sa sve popularnijim sportom koji se, unatoč uobičajenom mišljenju, ne temelji samo na riziku i opasnosti već je zapravo riječ o slobodi i dostizanju vlastitih granica. Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti sportskim penjanjem da nam se pridruže u Sportskom Centru Višnjik ili nas kontaktiraju na brojeve mobitela: Jelena Mijić, pročelnica sekcije: 098/945-2694, Ante Jerolimov, trener: 098/177-8947, Hrvoje Grancarić, dežurstva: 095/923-3511 ili na e-mail:                                            sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com                                                                  

Sv.Vid-Zero memorijal 2016.

U organizaciji Riječkog Alpinističkog Kluba 25. lipnja 2016. održano je natjecanje Sv.Vid-Zero memorijal.
Na natjecanju su nastupila četiri naša člana u mladjim kategorijama, a to su:
Vid Morović i Bartol Janković u kategoriji starijih kadeta,
 Lovre Petešić u kategoriji juniora i 
Dante Vidas u kategoriji starijih juniora.
 
Natjecanje se odvijalo na samom Korzu, gdje su natjecatelji imali 80 minuta za penjanje 8 postavljenih smjerova. Naši natjecatelji su ostvarili dobre rezultate, i to kako slijedi:
Vid Morović 2. mjesto
Bartol Janković 3. mjesto
Lovre Petešić 3. mjesto
Dante Vidas 1. mjesto.
Iako je natjecanje revijalnog karaktera, dečki su na povratku u Zadar odlučili da se slijedeće godine definitivno vraćamo na Sv. Vid Zero memorijal!
 
Ante Jerolimov, trener
 
 
 

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr