MARKACISTIČKA SEKCIJA

Još od početka planinarstva na ovom području obilježavanje i održavanje staza je bila jedna od najvažnijih aktivnosti tadašnjeg Planinarskog i turističkog društva "Liburnija". Markacistička sekcija je službeno osnovana 60.-ih godina 20.og stoljeća i od tada, uglavnom kontinuirano, održava i markira zadane staze. Dugogodišnji voditelj sekcije Marko Veljača zaslužan je za sustavnu organizaciju i provođenje aktivnosti sekcije kao i za edukaciju mnogih novih članova Društva. Od 2016. godine pročelnik sekcije je Julije Žigo. (kontakt: 0989234724)

Prijave i organizacija Markacističkog kampa

 

Prošli četvrtak smo održali sastanak Markacističke sekcije društva na kojem se razgovaralo o organizaciji Markacističkog kampa. Između ostalog je dogovoreno da će se do samog kampa svaki četvrtak održavati sastanci sekcije.

I ovaj četvrtak nam se možete pridružiti u prostorijama društva s početkom u 20 h.

Također smo popisali sve naše članove koji žele sudjelovati na kampu, a sada svaki pojedini član sam za sebe ispunjava upitnik s osobnim podacima.

Poveznica na upitnik - https://forms.gle/AFEo94sdZ7aDSyFU7  

Svi podaci koji će se prikupljati u upitniku koristit će se samo za svrhe organizacije događaja za što odgovara Planinarsko društvo Paklenica  kao organizator pridržavajući  se važećih propisa s ciljem zaštite privatnosti Sudionika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU.

Nakon ispunjenog upitnika još treba platiti kotizaciju. 

Uplate kotizacija se mogu napraviti na IBAN: HR8823400091110032792 sa svrhom plaćanja "kotizacija za markacistički kamp'' 

Kotizacija za sve sudionike iznosi 130kn i uključuje mjesto za šator  u kampu, večeru i zabavni program. Ukoliko planirate doći u petak 23. 9. kotizacija se uvećava za 70 kn te iznosi 200 kn. 

Prijava je završena nakon ispunjenog upitnika i primitka potvrde o uplati.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr