Izlet na snijeg - Vlašić, 8. - 11. veljače 2024.

Izlet na Vlašić će se održati u terminu od 8. do 11. veljače!

Polazak je u četvrtak 8. veljače, u 15:30 s parkirališta na Višnjiku. Povratak u Zadar u nedjelju 11. veljače u predvečernjim satima.

Sve informacije i dinamički plan po prijavi. 

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te 
Prijave i informacije na: 091 7222 417 (Nikolina)

 

BROJ IZLETNIKA JE OGRANIČEN, TE PROVJERITE DOKUMENTE PRIJE PRIJAVE!

OSTALE NAPOMENE:

Izletnici su obavezni biti članovima HPS-a, što znači da moraju biti članovi neke osnovne planinarske udruge (planinarsko društvo ili klub) koja je registrirana pri HPS-u, te moraju imati podmirenu članarinu za tekuću godinu.

Prijavom na izlet svaki pojedinac (roditelji i za djecu) potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupaju na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča, te se otklanja svaka odgovornost organizatora i/ili vodiča od, eventualnih, bilo kakvih neželjenih posljedica. 

Zabranjeno je uznemiravanje životinja, branje cvijeća i drugih biljaka, te bacanje otpada po okolišu.

Vodič u svakom trenutku ima pravo izmjene programa, satnice i vremena održavanja izleta.

Prijava na izlet također je i privola za prikupljanje i korištenje osobnih podataka, fotografija i video zapisa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), koji mogu biti korišteni za objavljivanje u elektroničkim i tiskanim medijima u cilju promocija planinarstva i aktivnosti SPV Zadar i PD Paklenica. 

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr