Izlet Poštak (1425m), Nedjelja 21. studenog 2021

 

 POPUNJENO

 

Izlet Poštak (1425m), Nedjelja 21.11.2021

VODIČ: Ninoslav Miholčić

Informacije i prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kotizacija: 20kn

Okupljanje u 7,00h ispred Interspara

Prijevoz osobnim vozilima

OPREMA: Standardna planinarska oprema, planinarske cipele, odjeća sukladno vremenskoj prognozi, čeona lampa, štapovi ako ih koristite. Hrana i piće vlastito iz ruksaka, dovoljna količina vode za piće (po putu nema vode).

Zahtjevnost izleta: K2 - T1
K2 . Kondicijski umjereno zahtjevno, 5-6h hoda
T1 - Tehnički nezahtjevno

 

OSEBNE NAPOMENE VEZANE UZ COVID-19 PANDEMIJU:

  • Svaki izletnik dužan je prije dolaska na mjesto okupljanja izmjeriti tjelesnu temperaturu, te ista mora biti niža niža od 37 C
  • Prijevoz mora biti individualan i u potpuno vlastitom aranžmanu, a vodiči neće preuzimati odgovornost za organizaciju prijevoza i/ili broj i smještaj sudionika po automobilima.
  • Obavezno je pridržavanje svim ostalim propisanim mjerama vezanim za pandemiju, a koje važe na dan izleta

 

OSTALE NAPOMENE:

Izletnici su obavezni biti članovima HPS-a, što znači da moraju biti članovi neke osnovne planinarske udruge (planinarsko društvo ili klub) koja je registrirana pri HPS-u, te moraju imati podmirenu članarinu za tekuću godinu.

Prijavom na izlet svaki pojedinac (roditelji i za djecu) potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupaju na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča, te se otklanja svaka odgovornost organizatora i/ili vodiča od, eventualnih, bilo kakvih neželjenih posljedica. 

Zabranjeno je uznemiravanje životinja, branje cvijeća i drugih biljaka, te bacanje otpada po okolišu.

Vodič u svakom trenutku ima pravo izmjene programa, satnice i vremena održavanja izleta.

Prijava na izlet također je i privola za prikupljanje i korištenje osobnih podataka, fotografija i video zapisa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), koji mogu biti korišteni za objavljivanje u elektroničkim i tiskanim medijima u cilju promocija planinarstva i aktivnosti SPV Zadar i PD Paklenica.

 

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr