Planinarski izlet na Bojin kuk - 5. travnja 2021.

Datum: 05. 04. 2021.

Trajanje planinarskog izleta: 6-8h

Tura: zahtjevna

Obavezna oprema: planinarski ruksak minimum 50 litara u koji može stati potrebna opema za naš izlet ( presvlaka, hrana , osnovni pribor prve pomoći, voda min 2 litre i oprema ), gojzerice ( visoke, niske ne dolaze u obzir ), prikladna odjeća ( jaketa, kapa, rukavice, kabanica itd...), pojas, via ferrata set ili dvije zamke sa dva karabinera sa maticom i kaciga. Ukoliko nemate ovaj tehnički dio opreme opremiti će vas SPV Zadar.

Svi sudionici moraju imati ovjerenu planinarsku iskaznicu za 2021. godinu. 

Prijava je obavezna, a broj sudionika je ograničen!

KOTIZACIJA: 20 kn

Za prijave i informacije se možete javiti glavnom vodiču Marijanu Buzovu na broj 098 348 437

 

POSEBNE NAPOMENE VEZANE UZ COVID-19 PANDEMIJU:

  1. Svaki izletnik dužan je prije dolaska na mjesto okupljanja izmjeriti tjelesnu temperaturu, te ista mora biti niža niža od 37 C, iako ne i pre niska ☺
  2. Prijevoz mora biti individualan i u potpuno vlastitom aranžmanu, a vodiči neće preuzimati odgovornost za organizaciju prijevoza i/ili broj i smještaj sudionika po automobilima.
  3. Obavezno je pridržavanje svim ostalim propisanim mjerama vezanim za pandemiju, a koje važe na dan izleta

 

Izletnici su obavezni biti članovima HPS-a, što znači da moraju biti članovi neke osnovne planinarske udruge (planinarsko društvo ili klub) koja je registrirana pri HPS-u, te moraju imati podmirenu članarinu za tekuću godinu.

Prijavom na izlet svaki pojedinac (roditelji i za djecu) potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupaju na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča, te se otklanja svaka odgovornost organizatora i/ili vodiča od, eventualnih, bilo kakvih neželjenih posljedica. 

Zabranjeno je uznemiravanje životinja, branje cvijeća i drugih biljaka, te bacanje otpada po okolišu.

Vodič u svakom trenutku ima pravo izmjene programa, satnice i vremena održavanja izleta.

Prijava na izlet također je i privola za prikupljanje i korištenje osobnih podataka, fotografija i video zapisa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), koji mogu biti korišteni za objavljivanje u elektroničkim i tiskanim medijima u cilju promocija planinarstva i aktivnosti SPV Zadar i PD Paklenica.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr