Planinarsko društvo Paklenica i Stanica planinarskih vodiča Zadar i ove godine vode vas u subotu 27.5. na Tradicionalni planinarskih pohod na Dinaru, na najviši vrh Hrvatske (1831m)! Polazak je iz Zadra u subotu 27.5. u 6:30, a za sve informacije obratite se našem vodiču Ninu Miholčiću na 091 794 7032. Dogovor za izlet bit će u prostorijama PD Paklenice 25.5. u 20h.

Organizator pohoda je Hrvatski planinarski savez. Za sigurno i ugodno planinarenje brinut će se članovi HGSS Stanice Šibenik i Stanice planinarskih vodiča Šibenik koji će pružati i podršku planinarima iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Početak pohoda je u 8 sati u Glavašu. Za uspon treba 4 sata hoda, a obavezna je planinarska oprema. Sa sobom je potrebno ponijeti dovoljno vode te zaštitu od sunca, kiše i vjetra.

Pozivamo sve zainteresirane planinare da sudjelovanjem u tradicionalnom usponu na najviši vrh Hrvatske i ove godine u velikom broju istaknu važnost Dinare kao najviše hrvatske planine uz poseban poziv planinarima koji još nisu bili na Dinari da iskoriste pogodnosti organiziranog pohoda.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr