III. radionica prirodne kozmetike "Bezvremenska ljepota"

Užurbani način života, loša prehrana i neadekvatna njega ostavljaju vidljiv trag na koži lica. Priroda nam je dala mogućnost izbora njege. Ako ste i Vi za prirodno dođite na radionicu na kojoj ćemo pričati o biljnim uljima, emulgatorima, konzervansima, eteričnim uljima, biljnim aktivnim tvarima koji se koriste za njegu lica. Od tih sastojaka izrađivat ćemo kreme, tonike, serume, maske, pilinge...

 Subota: 14.3.2015. u 16 h
Cijena: 100 kn
Prijave i uplate svakim radnim danom od 19-22 h u prostorijama PD Paklenice (U. Majke Margarite 6) ili u nekom drugom terminu (ujutro, popodne, vikendom) uz prethodni dogovor mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., do četvrtka 12.3.2015.

Lijepo i njegovano lice bez obzira na spol i godine san je svake osobe. Užurbani način života, loša prehrana i neadekvatna njega ostavljaju vidljiv trag na koži lica.
Priroda nam je dala mogućnost izbora njege. Ako ste i Vi za prirodno dođite na radionicu na kojoj ćemo pričati o biljnim uljima, emulgatorima, konzervansima, eteričnim uljima, biljnim aktivnim tvarima koji se koriste za njegu lica.
Od tih sastojaka izrađivat ćemo kreme, tonike, serume, maske, pilinge.
Isprobati ćemo djelovanje, mirise, teksture i kao svaki puta dobiti ćete puno korisnih savjeta i recepata.

Građeno na HTML5 i CSS3 | Copyright © 2013 PD Paklenica  |   izrada: www.meridies.hr